2012. április 29., vasárnap

Csóróság

  Úgy döntöttem adok el pár cuccot, így talán bejön valami kis "fagyipénz". Eddig két könyvemet szántam továbbításra. Thomas Brezina - Legyek jó, de hogyan? Egy sorozat harmadik része, de önálló történetnek is okés. A másik: Csajok és csetepaték. A szerzőt nem tudom, de ez is egy sorozat része, az első. Régebben, talán úgy tízéves koromtól, Thomas Brezina volt a kedvenc íróm. A Fiúk kizárva sorozat összes akkori része megvan, plusz a különkiadás. Ezeket nincs szívem eladni, mivel néha még most is olvasgatom őket. Tényleg! Ha végeztem a Nászjelentés 2. részével elkezdem megint elolvasni.
  Gondolkodtam még a pénzért rajzoláson, de nem bízok még eléggé a képességemben. Még nem megy annyira mint Huginak. Úgy mint ő biztos, hogy nem tudok és nem is hiszem hogy fogok tudni rajzolni. Most megpróbálom a barátnőimet megrajzolni animésített változatban. Meglátjuk mi lesz belőle.

Más.

Megjött az aktuális rendelgetős divatlap. Tisztelt Ügyfelünk! Ez a katalógus a divat kimagasló fénypontjait hozza közvetlenül az otthonába! Hát nem. Bugyizöld, természetes anyagokat messziről kerülő blézer, itt-ott két-három szálas virághímzés miniatűrával...?! Az miii??? Van hozzá nadrág is, és van ruha is ugyanezekkel a tulajdonságokkal. Jó, vannak benne jó cuccok is, de kiakadásra is bőven ad okot a kínálat.

Looklet-eljünk! ^^




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése